0 faizli kredi veren bankalar açıklandı! Faizsiz kredileri hangi banka veriyor, 50.000 TL’ye kadar kredi verilecek!

Ekim ayı içinde yeni bir kredi fırsatı sizleri bekliyor. Bankalardan tam sıfır faizli kredi ödemeleri yapılacak! Nakit ihtiyacı olan herkes alacak…

Sıfır faizli kredi arayanlar için yeni kredi ödemeleri 50.000 TL’ye kadar olacak. Ekim ayı içinde başvuru yapanlar bu fırsatlardan yararlanacaklardır. Sıfır faizli kredi almak için başvuru yapacak olan kişiler, diğer kredilerde olduğu gibi, bankaların kredi politikalarına uygun olarak işlem yapmaktadırlar. Bankalar vatandaşların acil para ihtiyaçlarını gidermek için bu ay sonuna kadar 50 bin TL’ye kadar nakit ödeme yapacağını açıkladı.

Bankalar tarafından kendi banka müşterilerine verilecek olan bu yeni nakit kampanyasında 6 ay vadeli olarak 50 bin TL’ye kadar ödemeler olacak ve bu ödemeler nakit avans olarak müşterilere sunulacaktır. Dilerseniz şimdi hangi bankalardan bu işlemler yapılır, göz atalım…

ENPARA BANKASI

Enpara.com bankası üzerinden yeni müşteri olan ve kredi notu 1200 ve üzerinde olan kişilere sıfır faizli 35.000 TL’ye kadar nakit ödeme yapacağını açıkladı. Aldığınız nakit kredi limitleri en fazla 6 ay vadeye bölünerek ödenebilecek ve herhangi bir faiz ödenmeyecek.

QNB FİNANSBANK

Qnb Finansbank, yeni müşteri olan vatandaşlara 2 seçenek sunacak. 20 bin TL kredi almak isteyenler sıfır faizli olarak 6 ay vadeli işlem yapabilecek. Eğer 25.000 TL nakit almak istiyorsanız 3 ay vadeli olarak işlem yapmanız gerekiyor. Müşteri olduktan sonra QNB mobil uygulamasına giriş yaparak buradan nakit alabileceksiniz. İkisini birden kullanmak isteyenler 45000 TL ödeme alacak. Yalnız bu kredili hesabı açabilmeniz için banka kredi notunuzun 1200 üzerinde olması gerekmektedir.

AKBANK

Akbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, 6 ay vadeye kadar 20 bin TL ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli olarak da 25000 TL nakit avans kullanabileceklerdir. Akbank’ta diğer bankalar gibi toplamda 45000 TL nakit kredi ödemesi verecektir. Akbank Direkt uygulamasından kredi avans başvurusu yapabilirsiniz. Değerlendirme süresi 5 dakika olup, anında banka hesabınıza yatacaktır.

GARANTİ BBVA

Hem kredi hem nakit avans alacaklara Garanti BBVA yeni kampanya yaptı. Banka yeni müşterisi olan ve kredi notu yüksek olan bireysel müşterilere 45000 TL’ye kadar sıfır kredi ve avans limiti verecek. 25000 TL’ye kadar nakit avans limitini alabilir ve 3 ay vadelerde kullanabilirsiniz. Yeni müşteri olanlar ise 20 bin TL’ye kadar 6 ay vadeli sıfır faizli ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

İŞ BANKASI

İş cep uygulaması üzerinden başvuru yapacak olan kişilere 25000 TL faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor. 2 ay ve 6 ay vadeler arasında ilk kez müşteri olan ve banka kredi politikalarına uygun olan kişiler bankanın uygulaması üzerinden başvuru yapabilirler. İş cep uygulamasından veya bankanın şubelerine giderek işlem yapabilirsiniz.

TEB

TEB bankası yeni müşteri olan herkes için 50 bin TL faizsiz para verecek. 50 bin TL’ye kadar nakit avans alacak kişiler öncelikli olarak 25 bin TL kredi, 25 bin TL faizsiz nakit avans alabilecek. 25 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi alacak kişiler, 6 ay vadeli kredi ödemesi yapması durumunda sıfır faizli işlem yapabilir. 25 bin TL nakit avans alacak kişiler ise 3 ay işlem yapabilecektir.

DENİZBANK

Denizbank yeni müşterilere özel olarak hazırladığı yeni kampanyasını bugün duyurdu. Başvuru yapacak olan kişilere 10 bin TL faizsiz kredi (6 ay vadeli), 15 bin TL nakit avans limiti verecek. Nakit avans en fazla 3 ay vadeli olarak geri ödemesi olacaktır.

ING

ING bank üzerinden yeni müşteriler sadece faizsiz kredi alabiliyor. 15000 TL’ye kadar sıfır faizli ihtiyaç kredisi, diğer bankalarda olduğu gibi 6 ay vadeli olarak verilecektir. Bankanın şubeleri üzerinden veya bankanın internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. ING bank müşterisi olduğunuzda banka şubeleri üzerinden ayrıca bankanın sizler için verdiği diğer kredi çeşitlerini de inceleyebilirsiniz.

ON DİJİTAL BANKASI

Burgan Bank tarafından desteklenen ve bu bankanın dijital bankası olarak hizmet veren On Dijital, yeni müşteri olan vatandaşlara 15000 TL’ye kadar 3 ay vadeli sıfır faizli nakit ödeme yapacak. Başvuru internet üzerinden yapılacak ve onay alan müşteriler hemen aynı gün nakit kullanabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri