Cardano Kurucusu Charles Hoskinson: “Projemiz Voltaire ile Gelişiyor”

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson: “Projemiz Voltaire ile Gelişiyor”

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, son günlerde sosyal medyada artan negatif havayı değerlendirerek, projenin durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hoskinson, Cardano’nun mevcut duyarlılığındaki olumsuz değişimin, projenin herhangi bir başarısızlığıyla ilgili olmadığını, aksine yeni geliştirilen yönetim sistemi Voltaire’in bir sonucu olduğunu belirtti.

Hoskinson, “Son zamanlarda Cardano ile ilgili Twitter duyarlılığının daha olumsuz olduğunu fark etmişsinizdir. Bu durum, projemizin başarısızlığını yansıtmıyor; Voltaire’in arzu edilen sonucudur,” dedi. Ekosistemin taleplerini karşılayacak bir yönetim modelinin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan Hoskinson, yıllarca süregelen çözülmemiş sorunların biriktiğini açıkladı.

Voltaire’in devreye girmesiyle birlikte, Cardano’nun büyüme ve gelişme konusunda önemli adımlar atacağını belirten Hoskinson, özellikle Cardano Native Asset (CNA) projeleri üzerindeki çalışmalara odaklanacağını ifade etti. Ayrıca, Cardano’nun yaklaşımının şeffaf olduğunu ve diğer projelerin aksine sahne arkasında gizli anlaşmalarla hareket etmediğini vurguladı.

Uzun vadeli sürdürülebilir büyüme hedeflediklerini belirten Hoskinson, geleneksel finans kurumlarıyla ilişkileri reddetti ve “Cardano ölmüyor. Gelişiyor ve büyüyor,” diyerek projenin geleceği konusunda iyimser olduğunu sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri