Emekli maaşlarını ATM üzerinden çekenler için duyuruldu: Maaş hesabınıza para ödemesi olacak!

Emeklilere müjdeli haber kamu bankasından geldi. Şartlara uygun olanlar ATM üzerinden hemen 10 bin TL alabilecek...

Ziraat bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan yeni açıklama sonrasında, maaş hesabı olanlara 10 bin TL daha ödeme yapılacağı açıklandı. Bankadan maaş alan tüm emeklilere hızlı ve anında nakit ödeme verileceği açıklandı. Emekli maaşlarını eğer Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, başvurunuzu yaparak 10 bin TL hesaba atabileceksiniz. Maaş hesabınızın olması durumunda Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz.

10 BİN TL KREDİ VEYA NAKİT AVANS ÖDEMESİ

Ziraat Bankası 10 bin TL kredi veya nakit avans başvurusu yapacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar kredi, 3 ay vadeye kadar nakit avans olarak ödenmektedir. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verilecektir. Ziraat Bankası kredi başvurusu yapmak için maaş müşterisi olmanız yeterli olacaktır. Ziraat bankası kredi ödemeleri verilecek ve daha yüksek limitlerde de krediler alınacaktır.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ

10 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, daha yüksek limitlerde de kredi verilecektir. 100 bin TL'ye kadar gelir belgesiz, 250 bin TL'ye kadar da gelir belgesi sunarak bu bankadan emekli kredisi kullanmanız mümkündür. Özellikle yeni maaş müşterisi olan kişiler, maaş taşıma işlemleri sonrasında diğer bankalardaki borçlarını da kapatabilir veya yüksek limitli krediler kullanabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri