Garanti BBVA'dan Ekim Ayına Özel 2000 TL Nakit İade Fırsatı!

Garanti BBVA'dan Ekim Ayına Özel 2000 TL Nakit İade Fırsatı!

Garanti BBVA, ekim ayı için cazip fırsatlarını duyurdu. 8 Ekim'de başlayan ve 31 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, bankanın dijital kanallarını kullanarak temassız müşteri olan ve bireysel kredi kartı başvurusu onaylanan kullanıcılar, toplamda 2000 TL’ye varan nakit iade fırsatından yararlanabilecek.

Kampanya çerçevesinde, Garanti BBVA müşterileri her ay 500 TL harcama yaparak toplamda 2000 TL nakit iade elde edebilecekler. Ancak, aylık harcamaların 500 TL’nin altında olması durumunda, nakit iade ekstre tutarı kadar olacak. Örneğin, 300 TL harcama yapılması halinde, kullanıcı 300 TL nakit iade alacak.

Garanti BBVA, indirimler, bonuslar ve nakit iade fırsatları hakkında bilgilendirmeleri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapmaya devam ediyor. Müşteriler ve yeni kullanıcılar, farklı sektörlerdeki alışverişlerden sağlanacak fırsatları takip ederek avantajlı kampanyalardan yararlanma şansı bulacaklar. Detaylı bilgi için Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri