İzmir Tire Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu

İzmir'e bağlı Tire Belediyesi, personel alımının yapılacağı bilgisini paylaştı.

İzmir'in merkez belediyelerinden Tire Belediyesi, personel alımı yapıyor. Belediye, veteriner servis personeli ve pideci alımı için İŞKUR'da ilan yayınladı.

Veteriner personeli alımı

Belediye veteriner hizmet temsilcisi olarak 1 kişiyi işe alacak. Bu pozisyona başvuracak olan adayların Tire sınırları içerisinde ikamet etmesi gerekmektedir. Aynı zamanda adayların, 28 Nisan 2018 tarih ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olan; İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşlarla bunların üyesi statüsünde olduğu mahalli idare birlikleri personel çalıştırılmasına dayalı olan hizmetlerin gördürülmesi ile ilgili usul ve esaslardaki 4. maddede yer alan şartları taşımaları gerekmektedir.


Pide ustası alımı

Belediye ayrıca pideci olarak çalışacak kişiyi de işe alacak. Bu bildirime başvuran kişilerin Tire sınırları içerisinde ikamet etmesi ve başvuru sahibinin il, merkezi il ve bağlı kuruluşlar ile yerel yönetimlerin istihdamına dayalı hizmet sunumuna ilişkin usul ve esaslara uyması gerekmektedir. Üyesi oldukları hükümet birliği 28 Nisan 2018 tarih ve 30405 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Ve ayrıca, 4 üncü maddedeki şartları taşıması gerekmektedir.

Başvurular ne zaman yapılabilir?

İlan başvuruları 20 Mayıs 2024 ila 22 Mayıs 2024 tarihlerinin arasında yapılacaktır.

Başvurumu nereye yapmalıyım?

Başvuruların Tire Belediyesi Personel A.Ş'ye yapılması gerekmektedir. Bu konu hakkında bilgi almak için de 0232 270 11 70'i arayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri