Narlıdere Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi için imzalar atıldı

Narlıdere Belediyesi ile Belediye İş Sendikası, 66 kadrolu personeli ilgilendiren bir Toplu İş Sözleşmesi’nde anlaşmaya vardı. Belediye Başkanı Erman Uzun, enflasyon karşısında çalışanların korunduğu bu sözleşmenin herkese faydalı olmasını temenni etti.

Narlıdere Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası, 66 kadrolu çalışanı içeren bir toplu iş sözleşmesini imza altına aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Savaş Atalay, belediye yöneticileri ve sendika yetkililerinin katılım gösterdiği bir törende sözleşmeye imzalar atıldı. 


İki yıl sürecek olan bu sözleşme kapsamında, çalışanların maaşlarında artış sağlanırken, enflasyonun etkilerine karşı koruma altına alındılar ve sosyal haklar ile diğer özlük haklarında iyileştirmeler gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Erman Uzun, görevde oldukları süre zarfında çalışanların haklarını savunma noktasında kararlı olduklarını belirtti ve “Biz bir aile gibiyiz, emeğin kıymetini biliyoruz. Vatandaşlarımız adına çalışan personelimizin haklarını en iyi şekilde korumak için elimizden geleni yapıyoruz. 

Bu sürecin barışçıl bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunan Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Savaş Atalay’a, sendika temsilcilerimize ve belediye yöneticilerimize minnettarız. Enflasyona karşı koruma sağlayan bu toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Savaş Atalay ise toplu iş sözleşmesinin başarıyla tamamlanmasında yer alan herkese şükranlarını sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri