PTT'ye başvuru yapanlar alacak: Emekli ve SSK'lı çalışanlara acil para desteği başladı

PTT yeni bir kampanya ile özellikle bankalardan onay alamayan müşterilere müjdeler verdi!

PTT üzerinden başlatılan yeni kampanyada hem emekli olanlar hem de sigortalı olarak çalışan kişiler 100.000 TL kredi alabilecekler. Emekli maaşlarını PTT üzerinden alan herkes başvurusunu yaparak 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli kredi alabileceklerdir. Başvuru yapmak için emekli olanlar, maaş müşterisi olması, sigortalı olarak çalışanlar ise 3 aydır sigortası olması lazım...

Belirtilen şartlara uygun olanlar 100.000 TL kredi alacak

PTT yaptığı bu kredi kampanyasında özellikle Aktifbank aracılığı ile ve kredi notu düşük olan kişilere destek vermektedir. PTT ve Aktifbank aracılığı ile verilecek bu yeni kredi kampanyasına başvuru yapacak olan emeklinin maaşı PTT üzerinden olması gerekiyor. PTT üzerinden emekli olarak kredi alacaklar düşük kredi notu olsa bile onay alabilirler. Sigortalı olarak çalışanlarda nakit ödeme almak için bu bankadan başvuru yapabilirler.

SMS ile kredi başvurusu yapılabilecek!

SMS ile kredi işlemlerinizi yapmak için cep telefonunuz üzerinden mesaj atacaksınız. SMS ile kredi başvurusu için PTT yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Gönderilen mesaj sonrasında başvuru değerlendirmesi 5 dakika içinde yapılır ve sonucu size iletilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri