TC kimlik numaranızın son hanesine bakarak, Nakit olarak 80.000 TL ödeme yapılacak

Nakit para ihtiyacı olan tüm bireysel müşteriler için uygun faizlerle ödemeler olacak. 80.000 TL ödeme anında hesaba yatacak...

QNB Finansbank nakit ödeme vereceği yeni kampanyasını açıkladı. Nakit ödeme verilecek ve uygun faizlerle bu ödemeler hesaplarda olacak. Acil para ihtiyacı olan kişilere 80.000 TL'ye kadar anında nakit ödenecek. Banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda, sadece TC kimlik ile başvuru yaparak hemen ödeme alabileceksiniz. 80.000 TL kredi başvurusu yapmak için başvuru yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeli kredi ödemeleri hızlı verilmektedir.

SMS İLE BAŞVURU YAPMA İMKANI SUNULUYOR

SMS İLE QNB Finansbank üzerinden acil para ihtiyacı olacak ve nakit kredi kullanılacaktır. Başvuru yapacak olan kişilere uygun faizlerle kredi ödemeleri gelmektedir. QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu için TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarak hemen öğrenebilirsiniz. QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapacak olacak kişilerin kredi notu 1200 ve üzerinde olması gerekiyor.

Kredi notu düşük olan kişiler ise bankaya giderek, kimlik ve gelir belgesi ile birlikte kredi işlemleri yapılacaktır. Acil para ihtiyacınızın olması durumunda kredinizi istediğiniz zaman ayrıca QNB mobil uygulamasından da kullanabilirsiniz. QNB Finansbank yaptığı bu yeni kampanya ile birlikte acil para ihtiyacı olan emekli ve sigortalı olarak çalışan bireysel müşteriler için kredi imkanı sağlamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri