Yapı Kredi Bankası, Emekli Promosyon Zammı Yaptı! Başvuru Yapmanıza Gerek Yok!

Emekliler, Yapı Kredi Bankası üzerinden zamlı emekli promosyonu alabilecek...

Yapı Kredi, emekli promosyonu ile dikkat çekiyor! Yapı Kredi emekli promosyonu, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) bağlı emeklilere sunduğu cazip tekliflerle öne çıkıyor. Emekliler, bu kampanya sayesinde maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyarak 18.000 TL’ye varan emekli promosyonu kazanma şansına sahip oluyorlar.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu Avantajları Nelerdir?

Yapı Kredi’nin sunduğu emekli promosyonu fırsatından yararlanmak için tek yapmanız gereken emekli maaşınızı bankaya taşıyıp Promosyon Taahhütnamesi’ni imzalamak! Bu süreç sonrasında, herhangi bir ek koşul olmadan, maaşınıza göre belirlenen nakit promosyon tutarından faydalanabilirsiniz. Maaş aralıklarına göre belirlenen promosyon tutarları ise şöyle:

  • 9.999 TL'ye kadar olan bir aylık net gelire 9.250 TL nakit promosyon,
  • 10.000 TL - 14.499 TL arası gelire 13.000 TL nakit promosyon,
  • 15.000 TL - 19.999 TL arası gelire 15.500 TL nakit promosyon,
  • 20.000 TL’nin üzerindeki gelirler için 18.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Bu cazip emekli promosyonu avantajından yararlanmak için öncelikle maaşınızı Yapı Kredi’ye taşımanız gerekmektedir. Bunun ardından, Promosyon Taahhütnamesi’ni imzaladığınızda ek bir şart aranmadan maaşınıza uygun promosyon ödemesi hesabınıza yatırılır. Ödemelerin hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapılması sayesinde emekliler, ek gelir elde ederek finansal anlamda rahatlama şansı bulurlar.

Yapı Kredi Emekli Promosyonu ile Emeklilerin Yüzü Gülüyor!

Yapı Kredi, emekli promosyonu kampanyası ile emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlar, sadece nakit promosyon avantajından yararlanmakla kalmıyor; aynı zamanda bankanın sunduğu özel hizmetlerden ve ayrıcalıklı fırsatlardan da faydalanıyor. Yapı Kredi’nin sunduğu diğer avantajlar arasında ücretsiz EFT/havale, özel kredi teklifleri ve banka hizmetlerinde kolaylık sağlanması gibi fırsatlar da bulunuyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi şubelerine uğrayabilir, internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuruda bulunabilirsiniz. Türkiye genelindeki tüm emeklilere hitap eden bu özel kampanya, emekli promosyonu konusunda yüksek tutarlar sunmasıyla dikkat çekiyor. Siz de hemen başvurarak bu fırsatı kaçırmayın ve Yapı Kredi’nin sunduğu avantajlı emeklilik paketinden yararlanın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri