Adana Emniyet Müdürü Arıkan, Muhtarlarla Buluştu

Adana Emniyet Müdürü Arıkan, muhtarların taleplerini dinleyip iş birliği sağlayacaklarını belirtti.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Muhtarlarla Sorunları Görüştü

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, çeşitli mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Narkotik Ekiplerinden Denetim

Yapılan görüşmeye paralel olarak, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri de Süleyman Vahit Caddesi'nde kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Özel harekat, asayiş ve trafik ekiplerinin desteğiyle yapılan bu denetimlerde, araçlar arandı ve sürücülerin kimlikleri kontrol edildi.

İş Birliği Vurgusu

Emniyet Müdürü Arıkan, denetim yapan ekiplere yaptığı ziyarette, muhtarlarla gerçekleştirdiği görüşmede ise iş birliği içinde çalışarak sorunları çözmeye odaklanacaklarını ifade etti. Muhtarlara, Narkotik Veri Analiz Sistemi (NARVAS) hakkında bilgi verildi ve bu sistemin, vatandaşlardan gelen ihbarların analiz edilmesi ve suçluların daha etkin bir şekilde yakalanmasını sağladığı vurgulandı.

Başarılı Uygulamalar

Yüreğir ilçesinde yılbaşından bu yana toplam 200 uygulama gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sonucunda "uyuşturucu ticareti yapmak" ve "uyuşturucu kullanmak" suçlarıyla ilgili olarak 1351 adli olayda 1656 şüpheli hakkında işlem yapıldı ve bunlardan 250'si tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, merkez Yüreğir ilçesindeki bazı mahallelerin muhtarlarıyla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri