Afyonkarahisar'daki Öğrencilerin Milli Eğitim Bakanı'na Yazdığı Mektup Dikkat Çekti

Bakan Yusuf Tekin, 3-C sınıfı öğrencilerine anlamlı hediyeler gönderdi.

Afyonkarahisar'dan Anlamlı Bir Gelişme

Afyonkarahisar'da bulunan Hisarbank 100. Yıl İlkokulu'nun 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları mektubun cevaplarını almanın mutluluğunu yaşadı. Bakan Tekin'in yanıtı, okulun eğitim alanındaki gelişimine dair umut verici bir mesaj içeriyordu.

Bakan Tekin'den Öğrencilere Mesaj

Bakan Tekin, mektubunda öğrencilere şöyle seslendi:

"Okulunuzu ziyaret etmeyi ve hepsiyle de yakinen görüşmeyi çok isterim. Ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatı olan berrak zihinlerinin, umut dolu yüreklerinin ve azimlerinin daim olmasını dilerim. Biz burada onların en iyi eğitimi için çalışmaya devam edeceğiz, onlara güveniyor ve inanıyoruz; bunu unutmamalarını istiyorum. Derslerine özenle çalışırken aynı zamanda eğlenceli oyunların keyfini çıkarmalarını, yeni arkadaşlıklar kurmalarını, imkan buldukça hayal gücünü besleyecek etkinliklere katılmalarını bol bol okumalarını ve keşfetmenin heyecanını, öğrenmenin ve üretmenin mutluluk dolu anlarını diliyorum."

Okul Müdürü'nden Açıklamalar

Okul Müdürü Mehmet Çınar, bir yıldır Hisarbank 100. Yıl İlkokulunda görev yaptığını belirterek, "Öğrencilerimizi, etrafı sorgulayan ve düşünen bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. >Çocuklar Bakan Tekin'e mektup yazdılar ve onun da geri dönüşü bizi oldukça mutlu etti," dedi.

Öğrencilerin Düşünceleri

Öğrencilerden Ömer Asaf Öksüz, Bakan Tekin'e yazdıkları mektup sonucunda hediyeler aldıklarını ifade ederek, "Bakan Tekin'in okula gelmesini çok istiyoruz," şeklinde konuştu.

Elisa Kundak, "Mektupta teneffüslerin uzatıldığı için teşekkür ettim. Bir gün bakan olmak istediğimi belirttim. Bakan Bey'e hediyeler için teşekkür ediyoruz," dedi. Nimet Şen ise, "Milli Eğitim Bakanı'na mektup yazmıştık ve hediyeler aldı. Ben de bakanım gibi ülkemize faydalı bir insan olmak istiyorum," diyerek düşüncelerini paylaştı.

Afyonkarahisar'da Hisarbank 100. Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e yazdıkları mektubun cevabını aldı. Bakan Tekin'in mektubunu ve hediyeleri öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri