AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bartın'da Partililerle Buluştu

Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya geldi, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bartın'da

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle buluştu. Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek yerel teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Partililerle İstişare Toplantısı

Yılmaz, ildeki partililer tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Ziyaretinde Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan ve çeşitli ilçe başkanları da yer aldı.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "31 Mart seçimlerinin ardından çeşitli illerde bilgi paylaşımı ve istişare toplantıları yapıyoruz," diyerek, Bartın'ın ziyaret edilen 53. il olduklarını belirtti.

Seçim Sonuçlarının Değerlendirilmesi

Yılmaz, "Bu toplantılarda 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz. Biz, bu seçimlerde istediğimiz sonuçları alamadık ve bu durum bizi üzüyor," ifadesinde bulundu. Özellikle Bartın'daki ittifakın seçimde başarılı olamadığını vurguladı.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Seçim sonuçlarından aldığımız mesaj, halkımızın bize, 'Daha çok çalışmalısınız, eksikliklerinizi giderin,' ifadelerini ilettiği yönünde."

Vali Ziyareti

Toplantının ardından Yılmaz, Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret etti. Burada, yerel yönetim ve teşkilatın geleceğine dair görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri