Anadolu Ajansı'nın Doha Büyükelçiliği Ziyareti

Anadolu Ajansı, Gazze'deki savaş suçlarını inceleyen belgesel için Katar'da. Ziyaret detayları ve etkinlik hakkında bilgilere göz atın.

Anadolu Ajansı'nın Doha Büyükelçiliği Ziyareti

Gazze'de yaşanan savaş suçlarını ele alan "Kanıt" isimli belgeselin gösterimi için Katar'da bulunan Anadolu Ajansı, Türkiye'nin Doha Büyükelçiliği'ni ziyaret etti.

Belgesel Hakkında

Belgesel, İsrail'in Gazze'deki eylemlerini ve uluslararası hukuk açısından oluşturduğu ihlalleri gözler önüne seriyor. Bu önemli gösterimin ardından Anadolu Ajansı, çeşitli görüşmeler yaparak destek arayışını sürdürüyor.

Katar'da Önemli Etkinlikler

Katar'da düzenlenen bu tür etkinlikler, savaş mağdurlarının sesinin duyulması adına kritik bir öneme sahip. Anadolu Ajansı'nın çabaları, uluslararası düzeyde dikkat çekmeye devam ediyor.

İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını ortaya koyan "Kanıt" belgeselinin gösterimi için Katar'da bulunan Anadolu Ajansı (AA) yöneticileri, Türkiye'nin Doha Büyükelçiliğini ziyaret etti. AA yöneticileri, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. Mustafa Göksu'ya (sol 9) belgesel ve AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türk Büyükelçiliği ziyaretine AA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Tosun Durmuş (sağ 7), AA Yayınlar ve Prodüksiyonlar Koordinatörü Oğuz Karakaş (sol 8), Kanıt belgeselinin yapımcısı ve AA Özel Prodüksiyonlar Direktörü Abdulkadir Karakelle, AA Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Erman Yüksel (sol 7), AA Stratejik İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Hazal Duran (sağ 6), AA Global Pazarlama ve İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Ahmet Furkan Şahin'in (sol 6) yanı sıra Katar Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve İletişim Direktörü İbrahim bin Sultan el-Haşimi (sol 4) de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri