Ankara'da Çekiçle Cinayet: Zanlı Eğlence Mekanında Yakalandı

Ankara'da tartıştığı arkadaşını çekiçle öldüren zanlı, eğlence mekanında polise yakalandı.

Ankara'da Çekiçle Cinayet Şoku

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan talihsiz olayda, 65 yaşındaki Ümit U. adlı kişi, tartıştığı arkadaşı Selim K. tarafından çekiçle başına vurularak öldürüldü. Olay sonrasında, cinayeti yangın gibi göstermek için evin yakıldığı öğrenildi.

Olayın Gelişimi

Elde edilen bilgilere göre, yangın dün sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesi'ndeki bir evde çıktı ve yangın sonrası Ümit U.'nun cesedi bulundu. Polis ekipleri, yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yalnız yaşayan Ümit U.'nun başına darbe alarak öldürüldüğünü ve buna düşme süsü verilerek cinayetin işlendiğini belirledi.

Şüphelinin Polisten Kaçış Çabası

Olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek, Selim K.'nin olayın ardından evden kısa bir süre içinde çıktığını tespit etti. Polisin dikkatini dağıtmak amacıyla AŞTİ'ye gidip orada yolcu gibi görünmeye çalıştı.

Yakalanma ve İtiraf

Yapılan takipler sonucunda, Selim K. Çankaya'da bir eğlence mekanında bulunarak yakalandı. Polisle yaptığı ilk görüşmede suçunu kabul eden zanlı, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim." şeklinde bir açıklama yaptı.

Hukuki Süreç

Selim K.'nın, Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Ankara'nın Çankaya İlçesinde tartıştığı arkadaşı Ü.U.'yu (65) çekiçle başına vurarak öldüren ve daha sonra evi yakarak olaya yangın süsü vermeye çalışan S.K. (62), eğlence mekanında eğlenirken polis ekiplerince yakalandı. Zanlı kendisini gözaltına alan ekiplere, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri