Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Türkiye-Ermenistan Temsilcisi Kılıç'ı Ağırladı

Ceyhun Bayramov, Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci Temsilcisi Serdar Kılıç ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Türkiye-Ermenistan Temsilcisi Kılıç ile Bir Araya Geldi

Azerbaycan'ın Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkiye-Ermenistan normalleşme sürecinin özel temsilcisi olan Büyükelçi Serdar Kılıç'ı kabul etti.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından alınan bilgiye göre, Kılıç, Bakü'ye gerçekleştirdiği ziyarette Bayramov ile bir araya geldi.

Görüşmenin İçeriği

Toplantıda, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış süreci hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldı. Bölgedeki mevcut durumu ve Türkiye-Ermenistan normalleşme sürecine dair özel temsilciler arasında yapılan müzakereleri içeren bir dizi konu ele alındı.

Bayramov, Kılıç'a Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki normalleşme sürecinin zorlukları hakkında bilgi verirken, Ermenistan AnayasasıErmenistan'ı silahlandırmasının bölgesel istikrar için bir tehdit oluşturduğunu vurguladı.

İşbirliği ve Güvenlik Konuları

Toplantıya Azerbaycan'ın Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı da katıldı. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra uluslararası kuruluşlar ile işbirlikleri ve diğer bölgesel konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov (sağ 3), Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci Özel Temsilcisi Büyükelçi Serdar Kılıç'ı (sol 2) kabul etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri