Bakan Işıkhan'dan Van'da Terörle Mücadele ve Birlik Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Van'da terörle mücadelede elde edilen başarıları ve vefa birlikteliği vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Van'da Terörle Mücadele ve Birlik Mesajı Verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'da düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bölgenin Kalkınması İçin Terörle Mücadele Önemli

Bakan Işıkhan, Edremit ilçesindeki Uygulama Oteli'nde gerçekleşen etkinlikte, terörün bertaraf edilmesiyle bölgenin gelişeceğini ve halkın refah seviyesinin artacağını belirtti.

"Bölgemizi terörden arındırdıkça, kalkındığını, geliştiğini ve milletimizin refahının arttığını göreceğiz" diyen Işıkhan, birlik ve beraberliğin AK Parti'nin temel değerleri arasında yer aldığını vurguladı.

AK Parti'nin Misyonu ve Liderlik Vurgusu

Işıkhan, 23 yıllık iktidar döneminin temelinde vefa, birlik ve kardeşlik kavramlarının yattığını ifade etti. Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğiyle iç ve dış tehditlere karşı durduklarını belirtti.

"Dünya devletlerinin görmezden geldiği Gazze'deki zulme en güçlü sesi Sayın Cumhurbaşkanımız çıkardı. Onun liderliği altında biz de geleceğimiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Van'ın Gelişimi İçin Kararlılık Mesajı

Bakan Işıkhan, "Van başta olmak üzere Türkiye Yüzyılı'nın öncü şehirleri için elimizden gelen her türlü imkanı kullanacağız" dedi. AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk de, yapılan programların önemine vurgu yaptı.

"Bu güne kadar partimize, davamıza hizmet etmiş arkadaşlarımızla bir arada olmak çok manidar ve bizi ziyadesiyle mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Programda, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, bölge milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Emre Güray ve teşkilat mensupları da yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programına katıldı. Işıkhan, burada konuşma yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'ın Edremit ilçesinde düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programına katıldı. Işıkhan, burada konuşma yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri