Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 50 Şüpheli Tutuklandı

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 50 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Balıkesir Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 52 şüpheliden 50'si tutuklandı. Operasyon, Edremit ve Burhaniye Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütüldü.

Detaylı Araştırma ve Eş Zamanlı Operasyon

Toplam üç ay süren teknik takip sonrasında yapılan operasyonda, internet üzerinden iletişim kurarak uyuşturucu ticareti yapan zanlılar, Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da yer alan 44 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarla yakalandı. Operasyonun yönetimi, Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit tarafından gerçekleştirildi ve toplamda 90 ekip ve 300 personel görev aldı.

Ele Geçirilen Malzemeler

Yapılan aramalarda, toplamda 57 gram esrar, 1.41 gram metamfetamin, 1.10 gram kenevir tohumu, 43 sentetik ecza hap ve 8 uyuşturucu hap bulundu. Bunun yanı sıra, 4 ruhsatsız tabanca, 4 tüfek, 103 tabanca fişeği, 1 uyuşturucu madde öğütücü ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 17 bin 565 lira ve 300 avro da ele geçirildi.

Yakalanan 50 şüpheli, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 52 şüpheliden 50'si tutuklandı.

Balıkesir, İstanbul ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 52 şüpheliden 50'si tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri