Başkan Kınay, mahalle mahalle gezip vatandaşın sorunlarını dinledi

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Karabağlar yerleşim yerlerini ziyaret ederek buradaki sorunları yerinde inceledi.

Karabağlar'ın Belediye Başkanı Helil Kınay, seçim sonrası yeni merkez görevlendirdikleri Bahar mahallesinin Muhtarı Özen Güzel’e bir ziyarette bulundu. Başkan Kınay, Muhtar'ın makamında yaptığı ziyarette Muhtar Güzel tarafından aktarılan mahallede yaşanan sorunları dinledi.

Muhtarlarla aylık olarak toplantılar düzenleyerek konuları düzenli takip ettiğini söyleyen Başkan Kınay, Muhtar Güzel'in mahalle hakkında dile getirilen sorunları dinleyerek sorunlara çözüm yolları önerdi. Yol ve parklardaki sorunların tespitini yapan Başkan Kınay, yeni düzenlemelerin yapılması için ekibiyle birlikte çalıştıklarını söyledi.

Muhtarlarla sahaya çıktı!


Sorunlu alanları tespit eden Başkan Kınay, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve onlarla istişarede bulundu. Halkın taleplerini tek tek dinleyen Başkan Kınay, talepleri karşılamak için çok çalışacaklarını ve tüm ekipleriyle orada olacaklarını vurguladı.

Başkan Kınay daha sonra Bahar Mahallesi'ndeki Fevzi Çakmak Lisesi'ni ziyaret ederek okul müdürü Eyüp Yılmaz ile görüşerek okul ve çevrenin ihtiyaçlarını dinledi. Her zaman gençlerin ve çocukların yanında olduğunu vurgulayan Başkan Kınay, onların her zaman için en büyük destekçileri olacağını ve karşılaştıkları sorunların çözümü için yeni projeleri geliştireceklerini söyledi. Bahar İlçesi'nin ardından Başkan Kınay, Çalıkuşu İlçe Muhtarı Mustafa Onkan'ı ziyaret etti.

Mahallede yaşanan sorunları Muhtar Onkan'dan dinleyen Başkan Kınay, muhtarlarla beraber sorunlu bölgeleri ziyaret ederek bu sorunları yerinde inceledi.

"Oyun alanları yenilenecek"

Oyun alanlarının sorunlarını da göz önünde bulunduran Başkan Kınay, çocukların keyifle oynadığı, ailelerin çocuklarını güvenle götürebileceği oyun alanları üzerinde çalışmalar yapacağını ve park yenileme çalışmaları gerçekleştireceğini söyledi. Oyun alanı olmayan mahallelerdeki çocuklara yönelik mobil çözümlerle söz konusu sorunu ortadan kaldırmak istediklerini vurgulayan Başkan Kınay, 58 mahallede bütün çocuk gruplarının yanında olduklarını, yeni projelerle sorunu çözeceklerini aktardı.


Mahalle ziyaretleri devam edecek!

Başkan Kınay, Çalıkuşu ilçesine yaptığı ziyaretin ardından Gülyaka ilçe başkanı Erkan Çakmak ve Bozyaka ilçe başkanı Mustafa Kömür'ü ziyaret ederek ilçelerde yaşanan sorunları dinledi. Düzenleme gerektiren alanları değerlendirerek vatandaşların özgür nefes alabileceği alanlara dönüştüreceklerini kaydeden Başkan Kınay, daha temiz ve aynı zamanda da güvenli çevre için bütün ekiplerle çalıştıklarını vurguladı. Muhtarlarla sorunları yerinde incelemek üzere sokakları gezen Kınay, sorunları not aldığını belirterek, bu sorunların çözümü için ekipleriyle birlikte çalışacağını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulmaya başlayacağını vurguladı. Başkan Kınay, düzenli olarak komşu bölgeleri ziyaret ederek, muhtarlarla aylık toplantılar düzenleyerek halkla yakın temasta bulunma yükümlülüğünü sürdüreceğini belirterek, Karabağ'daki sorunların çözümü için sürekli olarak bir araya geleceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri