Başkan Tugay düğmeye bastı: Arızalı asansör ve yürüyen merdivenler yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentteki yaşam konforunu artırmak amacıyla ilk 180 günlük görev süresini kapsayan "Hızlı Eylem Planı"nı hayata geçiriyor. Üst geçitlerdeki arızalı yürüyen merdivenler ve asansörler, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine tamir ediliyor. Başkan Tugay’ın talimatıyla kurulan özel ekip, 7 gün 24 saat boyunca arızalı asansörleri ve yürüyen merdivenleri onarıyor ve bakımını yapıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim kampanyası sırasında halkın taleplerine kulak vererek, üst geçitlerdeki asansör ve yürüyen merdivenlerin bakımını taahhüt etti. Bu doğrultuda, kent merkezinde bulunan üst geçitlerde kesintisiz hizmet verilebilmesi için özel bir teknik servis kuruldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda oluşturulan 38 kişilik ekip, 7 gün 24 saat esasına göre 3 vardiya halinde çalışmaktadır. Bu önemli adım, İzmir’deki ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor ve kent sakinlerinin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.


İZMİR’DE ÜST GEÇİTLERDEKİ ASANSÖR VE YÜRÜYEN MERDİVENLER İÇİN ÖZEL EKİP DENETLİYOR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Hızlı Eylem Planı” kapsamında, üst geçitlerdeki arızalı asansör ve yürüyen merdivenlerin bakım ve onarımı için özel bir ekip oluşturdu. Bu önemli adım, İzmir’in ana arterlerinde bulunan demiryolu ve karayolu üzerindeki 57 üst geçitte yer alan 113 asansör ve 127 yürüyen merdivenin düzenli bakımını sağlamayı amaçlıyor. 

İZELMAN A.Ş.'ye bağlı hizmet yeterlilik belgesine sahip 38 kişilik ekip, arıza bildirimlerine hızlıca müdahale ederek olası arızaları en aza indirmeye çalışıyor. Yürüyen merdiven ve asansörlerin vandalizm ve hırsızlık nedeniyle zarar gördüğüne dikkat çeken yetkililer, kurulan ekip sayesinde sorunlara anında müdahale edilerek çözüme kavuşturulduğunu belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri