BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren Kars'ta İdam Talebini Yeniledi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Kars'ta idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini vurguladı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kars'ta İdam Üzerine Açıklamalarda Bulundu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Kars'ta gerçekleştirdiği basın toplantısında toplumda büyük yankı uyandıran idam cezası ile ilgili konuştu. Eren, "Narin kızımız ve Tekirdağ'daki Sıla bebeğimiz için idam istiyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi'nin Ziyareti

Eren, partisinin Doğu ve Güneydoğu Türkiye'deki ziyaretleri kapsamında Kars'a geldiklerini belirtti. Kars'taki teşkilatlarla bir araya gelerek, taleplerini ve sorunlarını dinlediklerini söyledi. BBP'nin 31 yıllık geçmişine vurgu yaparak, "Büyük Birlik Partisi, her zaman 'mesele vatansa gerisi teferruat' diyerek yola çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

İdam Talebi ve Nedenleri

Eren, idamın geri getirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını dile getirdi. "Partimiz, grubu olan DEM Parti hariç tüm siyasi partileri ziyaret ederek, idamın getirilmesi için gereken çalışmaları gerçekleştirecektir" şeklinde konuştu.

Neden idam istediğine de açıklık getiren Tevfik Eren, "Teröristlerin, Mehmetçiğimiz, polisimiz ve öğretmenimizi şehit edenlerin, bu vahşeti gerçekleştirenlerin idam edilmesini istiyoruz. Biz, ulusumuzun güvenliği için durmaksızın çalışacağız. İnşallah idam meselesi bir an önce gündeme gelecektir" dedi.

Toplantıya Katılanlar

Toplantıya, BBP Kars İl Başkanı Tuncay Ertem ve bazı partililer de katıldı. Toplantının ardından Eren, Kars Valisi Ziya Polat ve Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger'i ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Kars'ta partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamada bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, Kars'ta partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamada bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri