Buca Belediyesi çalışanları sokak hayvanını öldürdü: Belediye harekete geçti

Buca Belediyesi tarafından bugün sokak hayvanının ölümüyle sonuçlanan kazaya ilişkin bir açıklama yayınlandı.

Buca Belediyesi'ne ait çöp kamyonunun çarptığı köpeğin ölümüyle ilgili olarak meydana gelen kazaya ilişkin bir açıklama yayınlandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, sürücü ve temizlik personeli ile ilgili idari ve adli işlem başlatacağını duyuruldu.

Buca Belediyesi tarafından yayınlanan yazılı açıklamanın içeriğinde, "Bu olaya ve ihmalkar personelimize ilişkin gerekli idari ve hukuki işlemleri başlattığımızı ve başlatacağımızı da kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz." denildi.

"Kabul edilemez"


Belediyenin yazılı açıklamasının tamamı şöyle:

"19 Mayıs 2024 günü saat 09.00 sularında Yaylacık Mahallesi'nde belediyemize ait çöp kamyonunun servis alanındaki çöp konteynırını boşalttıktan sonra harekete geçmesi sonucu ciddi bir kaza meydana geldi. Maalesef sevgili dostumuz, aracımız yaklaşık 10 km/saat hızla giderken, sürücünün görüş alanının dışına çıkmış ve aracın altına girmesi sonucu hayatını kaybetti. Talihsiz kazanın ardından araç sürücüsü ve temizlik personelimiz paniğe kapılarak yasal prosedürlere uymadı.

Bu durumun kabul edilemez olduğunu düşünüyoruz. Bu olayın ardından kamuoyunu, şirketimizin ihmalkar personeli hakkında gerekli idari ve hukuki işlemlerin başlatılmasını ve bu konuda tüm personelimize yönelik gerekli eğitim ile bilgilendirme çalışmalarının hızlandırılmasını önemle rica eder, bilgilendirmek isterim.

Bucamızın her noktasında bulunan tüm can dostlarımıza bölgenin her alanında destek olmaya devam edeceğimizi yeniden hatırlatmak isteriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri