Buca'da temizlik seferberliği başladı

İzmir Buca'da yerler foşur foşur yıkandı. Tam 47 mahalle temizleniyor. İşte detaylar...

İzmir'in ilçelerinden Buca'da, sıcak hava dalgası başlamadan önce belediye ekipleri tam gaz temizlik harekatına başladı. Buca Belediyesi'nin başlattığı bu kapsamlı temizlik çalışması, ilçenin her köşesinde görünür sonuçlar veriyor.

Başkan Görkem Duman liderliğindeki ekip, 47 mahallenin tamamını kucaklayarak, parklardan sokaklara, çöp konteynerlerinden oyun alanlarına kadar her noktada detaylı bir temizlik operasyonu yürütüyor. Bu kapsamda, yeşil alanlarda titizlikle kosa çalışmaları yapılırken, ana caddeler süpürgeli temizlik araçlarıyla yıkanıp temizleniyor. Ayrıca, oyun alanlarının bakımı ve tamiri gibi detaylar da ihmal edilmiyor; kent mobilyaları temizlik çalışmaları çerçevesinde yeniden düzenleniyor ve onarılıyor.


Başkan Duman, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Buca'da temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için kararlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen temizlik operasyonlarıyla Buca'nın pek çok mahallesini kapsadık. Ancak, bu süreç asla durmayacak. İlçemizin tüm noktalarını, her bir mahallemizi kucaklayacak şekilde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Amacımız, Buca'nın yaz mevsimine tertemiz bir şekilde girmesini sağlamak ve tüm hemşehrilerimizin huzurlu bir yaz geçirmesini temin etmek."

Buca Belediyesi'nin kararlı ve etkili temizlik çalışmalarıyla ilgili hemşehriler, yaz aylarına daha temiz ve yaşanabilir bir çevrede girecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Temizlik harekatının bu başarılı ilerleyişi, diğer belediyelere de örnek olabilecek nitelikte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri