Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, EBRD ile Ekonomik İşbirliğini Görüştü

Cevdet Yılmaz, EBRD ile Türkiye'nin ekonomik hedeflerini ve işbirliği alanlarını görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, EBRD ile Görüşme Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yöneticileriyle bir araya gelerek önemli konuları değerlendirdi.

Türkiye Ekonomisi Üzerine Verimli Tartışmalar

Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, EBRD yöneticileriyle gerçekleştirdikleri toplantıda Türkiye ekonomisi üzerindeki Orta Vadeli Program hedefleri, Avrupa Birliği ilişkileri ve küresel gelişmeler hakkında derinlemesine bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.

EBRD'nin Destekleri ve İşbirliği Alanları

Cevdet Yılmaz, şunları ekledi:

"EBRD, ülkemiz için sağladığı 20 milyar Euro'dan fazla finansman ile önemli bir kalkınma ortağımız olmuştur. İşbirliğimizin uyumu bizi memnun ediyor. Özellikle deprem bölgesinin ekonomik kalkınmasına sağladıkları katkılar büyük değer taşıyor. Yeşil dönüşüm, teknoloji odaklı yatırımlar ve gençler ile kadınlar için projelerin desteklenmesini temenni ediyoruz."

Yılmaz, EBRD heyetine yapmış oldukları katkılar için teşekkür ederek görüşmelerin gelecekte de devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (ortada), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yöneticileriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (ortada), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) yöneticileriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri