Destici: İdam Cezası İçin Toplumun Sesine Kulak Verelim

BBP Genel Başkanı Destici, cinsel istismar ve terörle mücadelede idam cezasının getirilmesi gerektiğini belirtti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den İdam Cezası Açıklamaları

Doğu Türkistan'dan Türkiye'ye uzanan adalet çağrısı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi. Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, cinsel istismar ve şehit edilen güvenlik güçleri konularında idam cezasının şart olduğunu ifade etti.

Toplum Referandumu Talebi

Destici, "Hodri meydan diyoruz, madem demokrasi, o zaman bu konuları topluma soralım, referandum yapalım. Bu iki madde için toplumumuz ne derse o olsun," diyerek, kamuoyunun görüşlerinin önemine vurgu yaptı.

BM Genel Kurulu ve Siber Güvenlik Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'ndaki konuşmasına teşekkür eden Destici, ayrıca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın siber güvenlik konusundaki açıklamalarını da destekleyerek, gerekli katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.

Fahiş Fiyat Artışları ve Temel İhtiyaçlar

İnternet ve GSM hizmetlerinin temel ihtiyaçlar olduğunu vurgulayan Destici, bu sektörlerdeki fahiş fiyat artışlarının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. "Bazı hizmetlerde yüzde 500'ü bulan zamlara rastlıyoruz. Bu fahiş fiyatlandırmanın gerekçesi nedir?" şeklinde konuştu.

Şehit Polis Memuru Yılmaz İçin Başsağlığı Mesajı

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphesi nedeniyle yaşamını yitiren polis memuru Şeyda Yılmaz'ı anan Destici, benzer suçlar için cezaların arttırılması gerektiğini belirtti.

Cezaların İyileştirilmesi Gerekiyor

Destici, belirttikleri suçlar için cezaların artırılması ve infaz sürelerinin yeniden düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Bu değişiklikler yapılmadan, çocukların suça itilmesini ve terör sorununu önleyemeyiz," dedi.

Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu’ndaki Düzenlemeler

Polislerin kendini koruma hakkının açık bir şekilde tanımlanması gerektiğini vurgulayan Destici, kapsamlı değişiklikler için çağrıda bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri