Diyarbakır Lice'de İki Kişinin Ölümü: Zanlı Tutuklandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde meydana gelen cinayetle ilgili bir kişi tutuklandı.

Diyarbakır Lice'de Cinayet Olayı Gelişmeleri

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde meydana gelen ve 29 Eylül tarihinde yaşanan olayda iki kişinin hayatını kaybetmesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Olayın Ayrıntıları

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Lice'nin Ulucak Mahallesi'nde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tarım arazisine yapılan saldırıda C.O. ve M.O. uzun namlulu silahlarla vurularak hayatını kaybetmiştir.

Şüphelinin Yakalanması

Jandarma ekipleri, cinayetle bağlantılı şüphelilerin tespit edilmesi için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, "kasten öldürme" suçunun faili olarak aranan R.M. isimli şahıs, suç unsurları ile birlikte yakalandı.

Adli Süreç

R.M., jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu gelişmeler, Lice'deki cinayet soruşturmasının seyrini etkileyecek gibi görünüyor.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Zanlının olayda kullandığı suç unsurları ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri