Diyarbakır'da Narin Güran'ın Ölümüyle İlgili 22 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü nedeniyle gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi, soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır'da Narin Güran ve Ölüm Soruşturması

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 aylık Narin Güran'ın ölümü üzerine yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Merkez Bağlar'daki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni 8 Eylül tarihinde Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Narin'in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklu amcası Salim Güran'ın eşi de dahil olmak üzere toplam 22 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturmanın Gelişmeleri

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Salim Güran'ın 2 Eylül'de tutuklanmasının ardından şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildiler.

Vali Murat Zorluoğlu, Narin Güran'ın ölümüne dair ilk bulguların şüphe uyandırıcı olduğunu, çocuğun öldürüldükten sonra bir çuval içerisine yerleştirilerek dere kenarına bırakıldığını ifade etti.

Tehdit İddiaları ve Serbest Bırakılan Şüpheli

Gözaltına alınanlardan Nevzat Bahtiyar, amcası Salim Güran'ın kendisinden küçük çocuğun cesedini 200 bin lira karşılığında dereye atmasını istediğini ileri sürdü. Bahtiyar, çıkarıldığı hakimlikte Salim Güran’ın kendisini tehdit ettiğini belirtip, "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." dediğini aktardı.

Bu tutuklamaların yanı sıra, mahallede imamlık yapan bir şüphelinin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bilgisi alındı.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri