Düzce'de Bulunan Cüzdan ve Altın Sahiplerine Ulaştırıldı

Düzce'de temizlik görevlilerinin bulduğu cüzdan ve altın, sahiplerine başarıyla teslim edildi.

Düzce'de Temizlik Görevlilerinin Bulduğu Değerli Eşyalar

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan temizlik personeli, yaptığı temizlik çalışmaları sırasında buldukları cüzdan ve altınları sahiplerine ulaştırarak örnek bir davranış sergiledi.

Kültür Mahallesi'nde Bulunan Cüzdan

Kadir Var isimli temizlik görevlisi, Kültür Mahallesi Spor Sokak'ta temizlik yaparken bir cüzdan buldu. Hemen zabıtaya teslim eden Var, ilgili ekipler sayesinde cüzdanın sahibine ulaşmayı başardı.

Burhaniye Mahallesi'nde Keşfedilen Altın

Bir diğer temizlik görevlisi Ufuk Ataseven, Burhaniye Mahallesi'nde çöp kovasını boşalttığı sırada parıldayan bir nesne fark etti. Yakından incelediğinde bunun bir kese içinde altın lira olduğunu gören Ataseven, değerli eşyayı en yakın polis karakoluna götürdü.

Vatandaşlardan Teşekkür

Polis, altınları sahibine ulaştırdı ve kaybolan eşyalarını teslim alan vatandaşlar, temizlik görevlilerine teşekkür ederek bu davranışlarının ne kadar önemli olduğunu vurguladılar.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personelin farklı bölgelerde buldukları cüzdan ve altın sahiplerine teslim edildi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personelin farklı bölgelerde buldukları cüzdan ve altın sahiplerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri