Erzurum'da Gürültü Yapan Egzozlu Araç Sürücüsüne Ceza Uygulandı

Erzurum'da sosyal medya üzerinden şikayet edilen abartı egzozlu araç sürücüsü cezalandırıldı.

Erzurum'da Sürekli Gürültü Sorunu!

Erzurum'da, abartı egzoz sistemiyle araç kullanan bir sürücü, sosyal medya üzerinden yapılan bir şikayet sonucu cezalandırıldı. Vali Mustafa Çiftçi'nin sosyal medya üzerinden etiketlendiği şikayette, "Sayın Valim, bu abartı egzozlu otomobiller gerçekten çok rahatsızlık veriyor. Bir çözüm bulabilir miyiz?" ifadeleri yer aldı.

Peyder Pey Uygulama Başlatıldı

Bu şikayet üzerine, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri olaya el koyarak gerekli incelemeleri başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, aracın plaka bilgilerinden sürücü A.M.B.'nin kimliği tespit edildi.

Cezalar ve Otopark İşlemleri

Yetkililer tarafından sürücüye, sigortasız araç kullanmaktan ve gürültü kirliliği nedeniyle toplam 1380 lira ceza yazıldı. Ayrıca, otomobil otoparka çekildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, bu tür araçların tespit edilerek gerekli işlemlerin yapıldığını belirtirken, şehir sakinlerinin gürültü kirliliğine karşı duyarlılığının artış göstermesini memnuniyetle karşıladı.

Erzurum'da abartı egzozlu otomobil sürücüsüne sosyal medyadan yapılan şikayet üzerine cezai işlem uygulandı. Ekiplerce, sürücüye sigortasız araç kullanmaktan ve gürültüden dolayı 1380 lira ceza yazıldı, otomobil ise otoparka çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri