FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Hayatını Kaybetti: Ölüm Sebebi Açıklandı

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen Hayatını Kaybetti: Ölüm Sebebi Açıklandı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, 20 Ekim 2024 tarihinde Amerika'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gülen'in ölümü, ST. Luke’s Üniversitesi Sağlık Monroe Kampüsü’nden yapılan resmi bir açıklama ile duyuruldu. Doktoru, Gülen’in doğal nedenlerden dolayı saat 21:20’de vefat ettiğini belirtti. Gülen, hastanede multidisipliner bir ekip tarafından tedavi altındaydı.

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan ve Türkiye'de çeşitli suçlamalarla aranan Gülen’in ölümü, FETÖ karşıtları ve destekçileri arasında farklı tepkilere neden oldu. Türkiye’de, FETÖ'nün lideri olarak tanınan Gülen’in ölümü, örgütün geleceği hakkında soru işaretleri doğuruyor.

Gülen’in vefatı, uluslararası gündemde de yankı buldu ve birçok medya organında geniş yer buldu. Gülen'in ölümü, FETÖ ile ilgili tartışmaları yeniden alevlendirebilir. Bu gelişme, Türkiye ve Amerika ilişkileri açısından da önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Gülen’in hayatı ve etkileri, kamuoyunda hâlâ tartışılmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri