Gaziosmanpaşa'da Yangın Kontrol Altına Alındı

Kazım Karabekir Mahallesi'nde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Gaziosmanpaşa'da Çatı Yangını Söndürüldü

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Mahallesi'nde, 3 katlı bir apartmanın en üst katında yangın çıktı. Yangın, bitişiğindeki iki bina çatısına da sıçradı.

Yangının Çıkış Nedeni Belirsiz

831. sokaktaki apartmanda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın başladığı öğrenildi. Alevlerin kısa sürede büyümesi sonucu apartmanın çatısını saran alevler, komşu binalara da zarar verdi.

İtfaiye ve Güvenlik Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Yangın ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemleri çerçevesinde çevredeki alanı kapattı.

İtfaiye ekipleri, 11 araç ve 32 personel ile olay yerine gelerek alevlerle mücadele etti. Yapılan hızlı müdahale sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Muhtarın Açıklamaları

Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Muharrem Polat, basın mensuplarına verdiği bilgide, yangın çıktığında hemen elektrik ve doğalgaz vanalarının kapatıldığını belirtti. 5 dakika içinde itfaiye ekiplerinin olay yerinde bulunduğunu aktaran Polat, "Dairelerin kapılarına vurduk, ancak evde kimsenin olmadığını fark ettik. Üç ilçenin itfaiye ekipleri burada yangına müdahale etti. Yangın çok hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Şu an için ciddi bir problem görünmüyor." dedi.

Yangın Anı Kaydedildi

Yangın anı, çevredeki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Gaziosmanpaşa'da 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan ve bitişiğindeki 2 binanın çatısına sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Gaziosmanpaşa'da 3 katlı apartmanın en üst katında çıkan ve bitişiğindeki 2 binanın çatısına sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri