İZDENİZ'de yaz seferleri resmen başlıyor

İZDENİZ, 17 Haziran'da başlayacak günübirlik Urla, Foça ve Mordoğan seferleri ile yaz tatili fırsatı sunuyor. Seferler 8 Eylül 2024'e kadar devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. Genel Müdürlüğü’nün, yaz döneminde Urla, Foça ve Mordoğan bölgelerine düzenlediği günübirlik seferler ne zaman başlayacak? Bu seferlerin fiyatları ne olacak? İZDENİZ ile günübirlik tatil fırsatı sağlayan seferler 8 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek. İşte yapılacak seferle ilgili tüm detaylar...

İZDENİZ ile İzmir’de Yaz Seferleri Başlıyor

İZDENİZ Genel Müdürlüğü’nün, İzmir’deki yazlık bölgelere başlatılan günübirlik gemi seferleri, bu sene Kurban Bayramı tatilinde başlıyor. İlk düzenlenecek seferler, bayramın 2.günü 17 Haziran’da olacak. 18 ve 19 Haziran’da da devam edecek. Bayram sonrasında cumartesi ve Pazar günleri, hava ve deniz müsaadeli olarak gerçekleşecek seferler; Karşıyaka, Güzelbahçe ve Konak iskelelerinden Foça, Urla ve Mordoğan ilçelerine kadar yapılacak. Önceki dönemlerde tek bir iskeleden sefer yapan gemiler, bu sene gidiş ve dönüşlerde Karşıyaka ve Konak iskelelerine de gidecek.


Gemilere binişler, İzmirim Kart ve temassız özellikli olan banka/kredi kartları ile gerçekleştirilebilecek. Öncesinde bir bilet satışı gerçekleşmeyecek. Geminin kapasitesi kadar yolcu alınacağından seferlere katılacakların, seyahat öncesinde en az 30 dk önce iskelelerde bulunması gerekiyor. Yaz dönemlerindeki seferlerde 120 dakika içerisinde ücretsiz aktarma kuralı geçerli değildir. Özel sefer kapsamında yer alan seferler, 7 yaş üzeri yolcular için ücretlidir. Ücret tarifeleri şöyledir:

• Konak-Karşıyaka-Foça tek yön seferi 150 TL

• Karşıyaka-Konak-Mordoğan tek yön seferi 120 TL

• Güzelbahçe-Foça tek yön seferi 75 TL

• Karşıyaka-Konak-Urla tek yön seferi 75 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri