İzmir'de Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İzmir Buca'da meydana gelen bıçaklı kavgada bir kişi hastaneye kaldırıldığında yaşamını yitirdi.

İzmir'de Tragik Bir Olay

İzmir'in Buca ilçesinde gerçekleşen bıçaklı kavga sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Kozağaç Mahallesi'nde meydana geldi ve kurbanın kimliği Ercüment Yıldırım olarak belirlendi.

Tartışmanın Sebebi Alacak Verecek Meselesi

Alınan bilgilere göre, 42 yaşındaki Ercüment Yıldırım ile 64 yaşındaki Y.G. ve onun 38 yaşındaki oğlu E.G. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Olayın Gelişimi

Kavga sırasında Yıldırım, göğsünden bıçaklandı ve bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. O sırada yolda bulunan bir paramedik hemşire, yaralıya müdahale etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaştı.

Kurtarılamadı

Yıldırım, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı fakat burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltılar Devam Ediyor

Olayın ardından polis, Y.G. ve E.G.'yi gözaltına aldı. Şu anda emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

İzmir'in Buca ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ekipler, olay yerinde inceleme yaptı.

İzmir'in Buca ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ekipler, olay yerinde inceleme yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri