İzmir'de korku dolu anlar: Prizde unutulan şarj aleti evi yaktı

İzmir Bayraklı'da, bir şarj cihazının prizde unutulması sonucu başladığı iddia edilen yangın, bir konutu tamamen yok etti. Olayın yaşandığı sırada çekilen videolarda, mahalle sakinlerinin yaşadığı korku ve endişe dolu anlar da kayıt altına alındı.

Gece yarısı 03.30 civarında, Alpagut Mahallesi'ndeki çift katlı bir konutta yangın patlak verdi. Yangını fark eden ev sahibi, acilen dışarı çıkıp yardım çağrısında bulundu. Komşularının çığlıklarına uyanan mahalleli hemen 112 Acil Servisi arayarak durumu bildirdi ve itfaiye gelene dek yangının diğer evlere sıçramasını önlemek için ellerinden geleni yaptı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, hızla yayılan yangına müdahale etti ve yangını kontrol altına aldı. Ancak yangın, evi tamamen harap etti. Neyse ki yangında can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtildi.

Kameraya Yakalanan Dehşet Anları

Bir mahalle sakini, İzmir Bayraklı'daki yangın sırasında evin alevler içinde kaldığı korkutucu anları cep telefonuyla kaydetti. Videoda, komşu evlere ateşin sıçramaması için dua ederken görülen bir kadının panik dolu anları da yer alıyor.

Şarj Cihazı Şüphesi

Ayrıca, yangının başlama nedeninin, prizde unutulmuş bir şarj cihazından kaynaklandığı düşünülüyor. Yangının asıl sebebini tespit etmek amacıyla bir inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri