İzmir'de Tekstil Sektörüne Yön Veren Fuarlar Başladı

İzmir'de Tekstil Sektörüne Yön Veren Fuarlar Başladı

İzmir, hazır giyim ve ev tekstili sektörlerini bir araya getiren üç büyük fuara ev sahipliği yapıyor: Fashion Prime - Tekstil- Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, Fashion Tech - Hazır Giyim Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri Fuarı ve Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı.

Fuarların açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu etkinliklerin tekstil sektöründe yeni bir dönemi başlatacağını ve önemli buluşmaların merkezi olacağını vurguladı. Tugay, “Yerel firmalarımızın dünya pazarındaki payını artırarak uluslararası rekabet gücümüzü daha da yukarıya taşıyacaktır,” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da, Denizli’den birçok sektör temsilcisinin fuarda yer aldığını belirterek, kentin tekstil alanındaki ilerlemesine dikkat çekti.

Fuarlar, 11 Ekim’de Fashion Home ve Fashion Prime ile, 12 Ekim’de Fashion Tech’in sona ermesiyle tamamlanacak. Etkinlikler, kumaş, konfeksiyon yan sanayi, hazır giyim, konfeksiyon makineleri ve baskı teknolojileri alanında birçok firmayı bir araya getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri