İzmirli gençlere müjde: 36 bin ücretsiz bilet dağıtılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl için de Genç Bilet kampanyası başlatılıyor. Bu çerçevede, binlerce gence dağıtılması için ücretsiz biletler hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genç Bilet Kampanyası kapsamında bu yıl ücretsiz bilet dağıtımı yapacak. Genç Bilet Kampanyası'na başvurular 18 Mayıs'ta başlayacak. Bu dönemde 16-25 yaş arası gençlere bilet dağıtımı yapılacak. 12.000 gence toplam 36.000 ücretsiz etkinlik bileti dağıtılacak. Dağıtılan üç biletin 12 ay içerisinde kullanılması gerekmektedir.

Bilet satın almak isterseniz İzmir Sanat mobil uygulamasından başvuruda bulunabilirsiniz.


Genç bilet haklarının "Başvurular" düğmesinin altındaki "Uygulamalar" sekmesinde listelenen etkinliklere yönelik geçerlidir. Genç bilet sahipleri bu sekmede yer alan etkinlikler için bilet haklarını yalnızca kullanabilirler. Etkinliğe girişte üye bilgilerinin kampanya şartlarına uymadığının tespit edilmesi veya İzmir Art kullanıcı hesabının üçüncü kişilere açıklandığı tespit edilmesi durumunda üyenin İzmir Art hesabının askıya alınması, askıya alınması, vb. olur.

Mevcut ve gelecekteki bazı Genç Bilet hakları iptal edilecektir. Kurumlar, kendi bünyesinde yürütülen kampanyalara katılımı engelleme hakkına sahiptir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri