İzmirlilere müjde: Urla, Foça ve Mordoğan'a İZDENİZ seferleri başlıyor

Yaz geldi İzmir'de günübirlik seferler başladı! İZDENİZ, Foça, Urla ve Mordoğan’a seferler düzenleyeceğini müjdeledi! Kurban Bayramı'nda başlıyor! Ayrıntılar haberimizde...

İzmir'in yaz sezonu için heyecan verici bir duyuru geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZDENİZ tarafından düzenlenecek olan günübirlik seferlerle, Foça, Urla ve Mordoğan gibi popüler sahil yerlerine kolayca ulaşma imkanı sunuyor.

Seferler, 17 Haziran'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü başlayacak ve 8 Eylül'e kadar devam edecek. İlk seferler bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek ve ardından 18 ve 19 Haziran'da da devam edecek. Bu seferler, cumartesi ve pazar günleri, hava ve deniz koşullarına bağlı olarak düzenlenecek.

Karşıyaka ve Konak iskelelerinden kalkacak olan gemiler, yolcularını Urla, Mordoğan ve Foça'ya götürecek. Bu yılki düzenleme ile birlikte, gemiler gidiş-dönüşte hem Karşıyaka hem de Konak iskelelerine uğrayacaklar.


Gemilere binmek oldukça kolay! İzmirim Kart veya temassız özellikli banka/kredi kartları kullanılarak ödeme yapılacak. Bilet satışı önceden yapılmayacak, ancak seyahate katılmak isteyenlerin sefer saatinden en az yarım saat önce iskelelerde olmaları gerekecek. Ayrıca, yaz seferlerinde ücretsiz aktarma kuralı uygulanmayacak ve "Özel Sefer" kapsamında seyahat edecek olan 7 yaş üstü tüm yolcular için ücret alınacak.

Fiyatlar da oldukça uygun! Konak – Karşıyaka – Foça seferi için tek yön 150 TL, Karşıyaka – Konak – Mordoğan seferi için tek yön 120 TL, Güzelbahçe – Foça seferi için tek yön 75 TL ve Karşıyaka – Konak – Urla seferi için tek yön 75 TL olarak belirlendi.

8 Eylül'e kadar devam edecek yaz seferlerinin gün ve saat bilgileri, www.izdeniz.com.tr adresinden görülebilir. İzmirli deniz tutkunları, bu muhteşem fırsatı kaçırmamak için hazır olun!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri