Kahramanmaraş'ta Hastane Çalışanlarını Tehdit Eden Kadın Yakalandı

Pompalı tüfekle hastane çalışanlarına saldırmaya çalışan kadın gözaltına alındı. Valilikten açıklama yapıldı.

Kahramanmaraş'ta Hastane Saldırısı

Kahramanmaraş'ta bir hastanede pompalı tüfekle tehditle sağlık çalışanlarını korkutan B.G. (45) isimli kadın, güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Olayın Ayrıntıları

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen zanlı, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne girdi. Burada elindeki pompalı tüfekle sağlık çalışanlarını rehin almaya çalıştı.

Bir güvenlik görevlisinin hızlı müdahalesi ile etkisiz hale getirilen kadın, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Saldırı anında sağlık çalışanları, büyük bir panik yaşayarak masaların altına saklanmak zorunda kaldı.

Valiliğin Açıklaması

Kahramanmaraş Valiliği, olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Elinde bomba düzeneği olduğu iddiasıyla hastanede saldırı girişiminde bulunan B.G. isimli kadın, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmiştir," denildi. Ayrıca, kadının psikiyatrik tedavi gördüğü ve amacı hakkında bilgi verdiği de belirtildi.

Valilik ayrıca, hastanede herhangi bir sağlık çalışanının ya da vatandaşın zarar görmediğini kaydetti. Şahsın, soruşturma tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Olay anı, bir sağlık çalışanı tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, sağlık çalışanlarının panik içerisinde saklandıkları ve güvenlik görevlisinin kadını etkisiz hale getirdiği anlar yer aldı.

Kahramanmaraş'ta, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne pompalı tüfekle girerek sağlık çalışanlarını tehdit eden kadın, gözaltına alın

Kahramanmaraş'ta, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne pompalı tüfekle girerek sağlık çalışanlarını tehdit eden kadın, gözaltına alın

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri