Kayseri'de 'Mangal Partisi' İddialarına Başkan Büyükkılıç'tan Cevap

Başkan Büyükkılıç, mangal partisi iddialarına yanıt vererek etkinliklerin amacını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç'tan Mangal Partisi İddialarına Yanıt

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni esnasında ortaya atılan "mangal partisi yapıldığı" iddialarına sert bir yanıt verdi.

Kayseri Ürünlerinin Tanıtımı Amaçlandı

Başkan Büyükkılıç, Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi önünde düzenlediği basın toplantısında, bu tür etkinliklerde Kayseri’nin lezzetlerini tanıtma amacı güttüklerini bildirdi. "Her açılışımızda olduğu gibi, Kayseri'mizin ürünlerini tanıtmak amacıyla sucuk ikram ettik. İkram esnasında Bakanlarımızın tek lokma dahi almadığını hep beraber gözlemledik" dedi.

Ucuz Siyaset Eleştirisi

Büyükkılıç, Kayseri ürünlerini tanıttıkları etkinliklerin siyaset malzemesi haline getirilmesine tepki göstererek, "Bir Kayseri Milletvekili'nin bu tür ucuz siyasetle bizleri ve bakanlarımızı yıpratmaya çalışmasını kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Belediyeden Destek Almadan Yapılan İkramlar

Büyükkılıç, etkinliklerde yapılan ikramların belediye bütçesinden çıkmadığını, buna destek veren Kayseri Ticaret Borsası ve esnafa teşekkür etti. Ayrıca Kayseri'nin değerlerinin her fırsatta tanıtılmaya devam edileceğini vurguladı.

Başkan, "Kayseri denilince akla öncelikle sucuk, pastırma ve mantı gelir, biz de bu değerleri tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (ortada), Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde "mangal partisi yapıldığı" iddialarına tepki gösterdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (ortada), Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tanıtım Töreni'nde "mangal partisi yapıldığı" iddialarına tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri