Kırıkkale'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Zanlı Tutuklandı

Kırıkkale'de uyuşturucu satışı yapan üç şüpheliden ikisi tutuklandı.

Kırıkkale'deki Uyuşturucu Operasyonu

Kırıkkale'de gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda üç şüpheli gözaltına alındı. Bu operasyon, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Gözaltına Alma ve Tutuklama Süreci

İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasına göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli bir çalışma yürüttü. Ekipler, sokakta uyuşturucu satışı yapan kişilerin tespit edilmesi ve yakalanmasına odaklandı.

Yapılan operasyonda Y.E.D., O.E.D. ve E.M. isimli şahısların bulunduğu araçta gerçekleştirilen aramada 143,27 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Adli Süreç

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.M, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer iki şüpheli Y.E.D. ve O.E.D. hakimlik tarafından tutuklandı.

Kırıkkale'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Ekipler, şüphelilerin bulunduğu araçta yaptığı aramada 143,27 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri