Konak Belediyesi'nden haftada 3 gün ücretsiz etkinlik

Konak Belediyesi, ilçedeki 8 farklı noktada eş zamanlı gerçekleştirilecek açık hava Spor Sabahı etkinliğiyle spor eğlencesini parklarına taşıyor. İşte detaylar...

Birçok belediye farklı etkinlikler düzenliyor. Bu belediyelerden birisi de İzmir Konak Belediyesidir, belediye pek çok etkinlik düzenliyor. Belediye sabahları vatandaşların güne daha zinde ve sağlıklı girmesi amacıyla 8 ayrı noktada parklarda spor etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Detaylar haberimizde...


KONAK'TA ÜCRETSİZ ETKİNLİK: HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ DÜZENLENECEK

Konak belediyesi, ilçedeki 8 farklı noktada eş zamanlı gerçekleştirilecek açık hava Spor Sabahı etkinliğiyle spor eğlencesini parklarına taşıyor. Herkese açık olan ücretsiz etkinlikle Konaklılılar yeni günü pazartesi, çarşamba ve cuma sabahları sporla karşılayacak.

Havaların ısınmasıyla birlikte spor eğlencesini parklarına taşıyan Konak City, Konak sakinlerinin açık havada spor yaparak güne zinde başlamasını sağlıyor. İlçenin farklı lokasyonlarında bulunan parklarda haftanın üç günü gerçekleştirilecek sabah sporu etkinlikleri, öğrencilerin spor alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olurken, spor etkinliklerine katılanlar da güzel havanın keyfini çıkaracak. Tüm halka açık ve ücretsiz olan ilk açık hava Sabah Sporları etkinliği 27 Mayıs Pazartesi günü gerçekleşecek. Sabah sporları her Pazartesi, Çarşamba ve cuma günü gerçekleştirilecek ve sabah 8.30'da başlayacak. Etkinlikler Göztepe Denizatı Parkı, Dr. Behçet Uz Parkı, Kılıçreis Parkı, Mehmet Ali Akman Parkı, Dr. Saadettin Yağdıran Parkı, Zeytinlik Tülay Aktaş Parkı ve Karantina Meydanı’nda sporseverlerin katılımıyla eş zamanlı gerçekleştirilecek. Hatay pazarında çarşamba ve cuma günleri pazarın kurulmadığı zamanlarda sabah sporu faaliyetleri gerçekleştirilecek. Sabah açık hava sporları, alanında uzman spor antrenörleri tarafından yürütülecek.

AÇIK HAVADA SPORA DAVET

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak halkını açık hava sporlarına katılmaya davet ederek, "Hem ortak bir aktivite şansı hem de sağlıklı, aktif bir yaşamın temel bileşenlerinden olan spor etkinliğine alan açan açık hava sabah sporuna Konaklı komşularımızı bekliyoruz. dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri