Malkara'da Cinsel İstismar ve Şiddet Olayı: 2 Yaşındaki Kız Bebeğin Anne ve Komşuları Tutuklandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddet olayı yaşandı, bebek hastaneye "uyanmadı" denilerek getirildi. 5 kişilik grup tutuklandı.

Malkara'da Cinsel İstismar Vakası

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, 2 yaşındaki S.Y. isimli bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara maruz kalmasına yönelik korkunç bir olay meydana geldi. Olayın ardından bebeğin annesi B.Y., kızını 3 gün boyunca evde tutarak, "uyanmadığını" bildirdiği için hastaneye götürdü.

Olayın Detayları ve Soruşturma Süreci

5 Eylül'de gerçekleşen olaydan sonra, minik S.Y.'nin vücudundaki darp izleri dikkat çekti. 8 Eylül'de Malkara Devlet Hastanesine sevk edilen bebek, muayene sonucu genital bölgesinde morluklar tespit edilmesi üzerine durumu polise bildirildi ve soruşturma başlatıldı. S.Y., beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edilerek, burada acil beyin ameliyatı geçirdi. Şu anki durumu stabil ancak ciddiyetini koruyor.

Annenin İfadesi

Anne B.Y, savcılık ifadesinde; "5 Eylül'de komşularının oğlu K.A. bizi yemeğe davet etti, S.Y’yi onlara bıraktım, akşam geri aldım. Bebeğin bezinde kan görünce zarar verildiğini fark ettim, ama bunu kimseye söylemedim" ifadelerini kullandı.

Muhtarın Görüşleri

Camiatik Mahallesi muhtarı Recai Öztürk, olayın mahalle halkı adına utanç verici olduğunu belirtirken, kayıtlara göre bebeğin emanet edildiği ailenin sorunlu bir geçmişe sahip olduğunu ifade etti. Öztürk, ilgili aile hakkında devletin sosyal hizmetleriyle daha fazla destek alınması gerektiğinin altını çizdi.

Adli Süreç ve Tutuklamalar

Soruşturma kapsamında anne B.Y. ile birlikte yaşadığı S.Ö., komşuları K.A., 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı ve tutuklandı. Ayrıca, S.Y. bebeğin kardeşi de devlet korumasına alındı. Tekirdağ Baro Başkanı, bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun raporlarla belirlendiğini açıkladı.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, "uyanmadığını" söyleyerek hastaneye götürdüğü öğrenildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, "uyanmadığını" söyleyerek hastaneye götürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri