Maltepe'de Uyuşturucu Ticaretine Operasyon: Zanlı Tutuklandı

Maltepe'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı, 1920 lira ve uyuşturucu ele geçirildi.

Maltepe'de Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla düzenlenen bir operasyonda bir şüpheli tutuklandı.

Operasyonun Detayları

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İçerenköy Mahallesi'nde uyuşturucu ticaretinin yapıldığı bilgisi üzerine belirli bir adresi izleyerek operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ile birlikte, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 1920 lira para ele geçirildi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Şüphelinin Geçmişi

Gözaltına alınan zanlının yapılan sorgulamasında, daha önce çeşitli suçlardan 19 kaydının bulunduğu ve dolandırıcılık suçlarından kesinleşmiş 4 yıl 2 aylık hapis cezası olduğu belirlendi.

Adli Süreç

Emniyetteki işlemlerinin ardından, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen M.Ç., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Maltepe'de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Adresteki aramada, bir miktar uyuşturucu madde, telefon ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 1920 lira para ele geçirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri