Manisa'da Motosiklet Kazası: 14 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir motosiklet kazasında 14 yaşındaki Enes Ege Akkeçi yaşamını yitirdi.

Manisa'da Trajik Bir Kaza

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen bir kazada, 14 yaşındaki motosiklet sürücüsü Enes Ege Akkeçi yaşamını yitirdi. Olay, Sarıpınar Mahallesi’ndeki altgeçitte gerçekleşti.

Kaza Anı ve Yaralanma

Akkeçi, 45 ARZ 302 plakalı motosikletiyle Murat U. yönetimindeki 49 AN 787 plakalı kamyonete çarpması sonucu ağır yaralandı. Hızla olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, Akkeçi'yi hemen özel bir hastaneye kaldırdı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kamyonet Sürücüsünün Durumu

Kazanın ardından polis, kamyonet sürücüsünü gözaltına aldı. Murat U., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili olarak araştırmalar devam ediyor.

Toplumsal Etki

Bu talihsiz kaza, genç yaşta hayatını kaybeden Enes Ege Akkeçi’nin ailesi ve çevresi üzerinde derin bir etki bırakırken, motosiklet kazalarının önlenmesi gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu 14 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Manisa'nın Salihli ilçesinde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu 14 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri