Mardin'de Sulama Kanalına Düşen Araçta 4 Çocuk Yaralandı

Mardin Nusaybin'de el freni indirilen aracın sulama kanalına düşmesi sonucu 4 çocuk yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mardin'de Korkutan Kaza

Mardin ilinin Nusaybin ilçesinde meydana gelen talihsiz bir olayda, park halindeki hafif ticari araç el freninin indirilmesi sonucu sulama kanalına düştü. Kazada 4 çocuk yaralandı.

Olayın Detayları

Kırsal Görün Mahallesi'nde henüz plakası belirlenmeyen bir hafif ticari aracın içinde bulunan çocuklar el frenini indirdikten sonra araç hareket etmeye başladı ve sulama kanalına düştü.

Yaralı Çocuklar ve Müdahale

Kazada yaralanan çocuklar Zeynep B. (5), Mehmet B. (4), Ecrin B. (3) ve Behiye B. (4) olarak tanımlandı. Olayın ardından, 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma olay yerine sevk edildi.

Hastaneye Kaldırıldılar

Yaralı çocuklar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde el freni indirilen hafif ticari aracın sulama kanalına düşmesi sonucu 4 çocuk yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuklar ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri