Menderes'te yoğun şekilde ilaçlama çalışmaları başladı

Sıcak yaz aylarının başlaması ile birlikte vatandaşların sivrisinek ve sinek istilasına maruz kalmamaları için o belediye park ve sokakları ilaçlama yapıyor. İşte detaylar…

İzmir Menderes’te halkın sağlığı ve huzuru için belediye parkları, sokakları ve caddeleri sivrisinek ve böcek saldırılarına karşı ilaçlama yapıyor. Detaylar haberimizde…


YAZ AYLARI GELDİ, MENDERES'TE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Menderes Belediyesi ilçe genelinde yoğun dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ilçede ilaçlama kampanyası başlatıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde ekipler 44 mahalleye ilaçlama yapmadan sokak bırakmayacak.

PROGRAMLI ÇALIŞMA

İlaçlama seferberliği kapsamında ilk etapta ilçenin sulanan alanlarında, menhol ve yarık çevresinde serpme çalışması yapılırken, ikinci etapta ise araç trafiğinin yoğun olduğu yerleşim yerlerinde serpme çalışması başlatıldı. Sokak ilaçlamaları 4 farklı ekip tarafından gerçekleştirildi. İlaçlama kampanyası kapsamında 1. etapta ilçedeki su birikintilerinde, menhol ve yarık çevrelerinde, 2. etapta ise sakinlerin ulaşım imkânı olan bölgelerde ilaçlama çalışması yapıldı. Sokak ilaçlamaları 4 farklı ekip tarafından gerçekleştirildi.

SÜREKLİ OLACAK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Haşere ilaçlama ekibimiz larvaların olduğu bölgelerde çalışmalarını tamamlayarak 44 mahallemizde her sokağı ilaçlamaya başladı. Koordineli ilaçlama çalışmamızla tüm sokaklara nüfuz edeceğiz. Halk sağlığının korunması amacıyla çalışmalarımız periyodik olarak gece gündüz devam edecektir. "Başta kendi halkımızın olmak üzere halkımızın huzuru ve rahatı için bölgede aktif olarak pestisit ilaçlamalarına devam edeceğiz. " İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri