Mersin'de DİSK'ten Büyük İşçi Buluşması

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Mersin'de işçilerle bir araya geldi ve adalet çağrısı yaptı.

Mersin'de DİSK Çukurova Bölgesi İşçi Buluşması

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Mersin'de düzenlenen "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" etkinliğine katıldı. Etkinlik, çevre illerden gelen işçilerin iştirakiyle büyük bir katılım sağladı.

Yürüyüşle Gösterilen Dayanışma

Çerkezoğlu, Adnan Menderes Bulvarı'ndan başlayarak Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar olan sahil bandında işçilerle birlikte yürüyüş gerçekleştirdi.

Adalet ve Ekonomi Üzerine Açıklamalar

Platformdan katılımcılara hitap eden Çerkezoğlu, "Diyarbakır ve Tekirdağ'daki kahredici acıları yüreklerinde hissettiklerini" ifade ederek, çalışma ve üretmenin önemi vurguladı.

Çerkezoğlu, "Hep birlikte ürettiğimiz değer, bu ülkenin tüm insanlarını insanca yaşatmaya yetecek kapasitedir. Yeter ki politikalar değişsin, toplumda adalet sağlansın," dedi.

DİSK'in Mücadelesi ve Gelecek Umudu

Ülke ekonomisine yönelik eleştirilerde bulunan Çerkezoğlu, adaletin sağlanmadığı bir ortamda ekmek, demokrasi ve barışın imkansız olduğunu belirtti. "Biz burada birkaç miting yapıp dağılmayacağız. 2 yıl süren mücadelenin bir parçasıyız. Kimse umutsuz olmasın, DİSK her zaman umut olacaktır," şeklinde konuştu.

Önemli Katılımcılar

Etkinliğe CHP Mersin milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve birçok işçi katılım gösterdi.

Mersin'de, "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" düzenlendi. Çevre illerden gelen işçiler ve katılımcılar, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandından Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar yürüdü.

Mersin'de, "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" düzenlendi. Çevre illerden gelen işçiler ve katılımcılar, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandından Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar yürüdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri