Narin Güran'ın Anısına Yeni Bir Park İsimlendirildi

8 yaşındaki Narin Güran, Nevşehir'deki bir parka adını verdi. Başkan Arı, bu acı olayın kalplerde iz bıraktığını ifade etti.

Narin Güran'ın Anısını Yaşatacak Park

19 gün boyunca kaybolduktan sonra Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın adı, Nevşehir'deki bir parka verildi.

Parka İsim Verme Töreni

Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Narin Güran'ın isminin Cevher Dudayev Mahallesi'nde açılan parka verildiği belirtildi. Tören, Belediye Başkanı Rasim Arı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Açıklamalar ve Duygular

Parkın girişine asılan "Narin Parkı" tabelası, başkan Arı'nın duygusal sözleriyle birlikte açıldı. Başkan Arı, “Bu olay vicdanları yaraladı ve Türkiye'yi yasa boğdu. Kelimeler bu acıyı tarif etmekte yetersiz kalıyor.” dedi. Arı, tüm Türkiye’nin bu olaydan etkilendiğini bir baba olarak da acı duyduğunu ifade ederek, “Allah milletimize sabır versin.” temennisinde bulundu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın adı, Nevşehir'deki parka verildi. Üzerinde "Narin Parkı" yazan tabela Belediye Başkanı Rasim Arı'nın katıldığı törende parkın girişine yerleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri