Ordu'da Jandarma Astsubayı Şehit Eden Motosiklet Sürücüsü Adliyeye Sevk Edildi

Ordu'da jandarma astsubayını şehit eden motosiklet sürücüsü A.T. adliyeye çıkarıldı. Olayla ilgili detaylar haberimizde.

Ordu'da Jandarma Personeline Yapılan Saldırı

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak ölümüne neden olan motosiklet sürücüsü A.T. (27), adliyeye sevk edildi.

Olayın Gelişimi

Olay, 18 Eylül tarihinde Ordu-Giresun kara yolu üzerindeki Divane Camisi yakınlarında, jandarma kontrol noktasında gerçekleşti. A.T. yönetimindeki 07 GU 227 plakalı motosiklet, jandarma ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Ancak durmadığı için jandarma astsubayına çarptı.

İlk Müdahale ve Tedavi Süreci

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Çangır, ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı fakat tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. A.T. ise olay sonrası gözaltına alındı ve hastanedeki tedavisinin ardından jandarma karakoluna götürüldü.

Güvenlik Önlemleri

Adliye sevk işlemleri sırasında jandarma ekipleri, adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. A.T.'nin daha önce ehliyetsiz araç kullanma ve kontrol noktalarından kaçma gibi 20'den fazla trafik cezası bulunduğu, ayrıca alkol ve uyuşturucu kullanmaktan da ceza aldığı biliniyor.

Toplumda Yankı Uyandıran Olay

Ordu'da yaşanan bu olay, toplumda derin bir üzüntü ve öfke yarattı. Jandarma teşkilatı, yapılan bu saldırı karşısında büyük bir üzüntü içerisinde.

Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına yol açan motosiklet sürücü adliyeye sevk edildi.

Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a çarparak şehit olmasına yol açan motosiklet sürücü adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri