Sağlık Bakanı Amasya'da Açıklamalarda Bulundu

Bakan Memişoğlu, Amasya'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için çalıştıklarını ve sosyal medya dezenformasyonlarına tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Amasya'da

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Amasya'da gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Ziyaret sırasında, Konya'da Suriyelilere özel kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacağı iddialarını değerlendirdi.

Dezenformasyon Üzerine Açıklama

Bakan Memişoğlu, bu konudaki iddiaların 5-6 yıl önceki koşullara dayandığını belirterek, "O günkü şartlara göre söylenmiş birkaç kelimeyi dezenformasyon şeklinde sosyal medyada yayan arkadaşlarımızın düşündüklerini anlamış değilim," dedi.

Amasya'da Yeni Hastane Projesi

Amasya'da inşa edilmekte olan 600 yataklı hastanenin ilerleyişi hakkında bilgi veren Memişoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile projeye başlandığını ve inşaatın %10 seviyesine ulaştığını açıkladı. Memişoğlu, "İnşallah 2025 sonunda veya 2026 yılının ilk aylarında hastanemiz hizmete başlayacaktır. Bu hastane, üniversite ile birlikte sağlık hizmetlerini daha iyi sunacaktır," diye ekledi.

Amacımız Tüm Vatandaşlara Sağlık Hizmeti Sunmak

Sağlık hizmetlerinin herkes için ulaşılabilir olduğunun altını çizen Memişoğlu, "Özellikle koronavirüs salgınında sağlık sistemimizin gücünü dünya gördü. Vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmakla mükellefiz," diyerek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Memişoğlu ayrıca, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla her insana en iyi sağlık hizmetini sunma hedefindeyiz. Bizler insanlara iyilik etmeye çaba harcıyoruz. Bugün Amasya'da da bunu gerçekleştirmek için buradayız," şeklinde konuştu.

Amasya Valiliği ziyaretinde şeref defterini imzalayan Bakan Memişoğlu, burada Vali Önder Bakan ile de bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sol 2), çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Amasya'da, Valiliği ziyaret etti, Vali Önder Bakan (solda) ile görüştü. Bakan Memişoğlu'na, Valilik önünde yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sol 2), çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Amasya'da, Valiliği ziyaret etti, Vali Önder Bakan (solda) ile görüştü. Bakan Memişoğlu'na, Valilik önünde yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçek takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri