Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Sivas'ta Önemli Açıklamalar

Sağlık Bakanı, Sivas'daki sağlık hizmetleri ve şehit polise başsağlığı diledi.

Sağlık Bakanı'nın Sivas Ziyareti

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas'ta önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Memişoğlu, "Biz dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkelerinin arasında yer alıyoruz. Koruyucu sağlık ve üretici sağlığı önemsiyoruz," dedi.

Şehit Polis Memuru İçin Taziyeler

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’i ziyaret eden Memişoğlu, Ümraniye’de çıkan çatışmada şehit olan Sivaslı polis memuru Şeyda Yılmaz için taziyelerini iletti. "Bu tür acıları bir daha yaşamayız inşallah. Yaralı polisimize acil şifalar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Sivas’ın Tarihi ve Kültürel Önemi

Sivas'ın tarihi bir şehir olduğunu belirten Bakan Memişoğlu, "Sivas, Kurtuluş Savaşı'nın kalbinin attığı yer. Hem Osmanlı hem de Selçuklu'nun merkezlerinden biri," şeklinde konuştu.

Açık Hava Müzesi: Sivas

Memişoğlu, Sivas’ın açık hava müzesi gibi olduğunu ve buradaki misafirperverlik için Sivas halkına teşekkür etti. Ayrıca, sağlık alanında Sivas'ın önemli bir geçmişe sahip olduğunu ekledi.

Geleceğe Dair Umutlar

Bakan, Sivas'ın 1970'lerden beri sağlıkta merkezi konumda olduğunu vurguladı ve "Daha sağlıklı bir Türkiye için çalışmalarımız sürecek. Sivaslılara sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum," dedi.

Yardımcı Ekip ile Birlikte Ziyaret

Memişoğlu'na ziyaretinde TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sağ 3), Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'i (sol 3) ziyaret etti. Memişoğlu'na ziyaretinde, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler (sağ 2) ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu (sağ 3), Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'i (sol 3) ziyaret etti. Memişoğlu'na ziyaretinde, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler (sağ 2) ve bazı milletvekilleri de eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri